Rust in je Kop

Mindful werken door time management en focus

Wil jij meer focus en rust ervaren in je werkzaamheden?
Ontdek de Rust in je Kop-training en vergroot jouw
persoonlijke effectiviteit, werkkwaliteit en werkplezier

Training #1

Virtuele klas & offline opdrachten
6 uur

6 challenges

Leren door te doen in jouw werkpraktijk
6 weken

Training #2

Virtuele klas
3 uur

Online coaching

1 op 1
30 minuten

Benieuwd naar deze training?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie over deze training van een van onze learning consultants.
  Wat kan je van deze training verwachten?

  Je kijkt als eerste naar je denkwijzen (overtuigingen en aannames) en hoe deze jou helpen of tegenwerken in hoe jij jouw werkdruk ervaart. Je maakt een persoonlijk energie-werkplan die je tijdens de training stap voor stap invult om meer balans in je dag te brengen.

  Je gaat fysiek aan de slag en ontdekt de grote invloed van lichamelijke energie op je brein. Je doet mindfulness oefeningen en voelt je direct meer ontspannen. Je ontvangt praktische tips voor het online werken, zodat je jouw energie en concentratie weet vast te houden gedurende de dag.

  Je leert om jouw (online) omgeving zo in te richten dat deze energie geeft in plaats van vreet. Je leert om meer eigenaarschap te nemen over jouw activiteiten en prioriteiten te stellen tijdens je werkdag. Je ontvangt tips hoe om te gaan met de vele prikkels van het online werken.

  Dit vinden anderen van de training

  Prima training, gaat veel verder dan time management. De trainer legt alles zeer goed uit. Deze training gaat mij goed helpen in mijn huidige werk."

  Rene

  Enthousiaste trainer met gevoel voor de sfeer en problematiek. Al met al een geslaagde dag voor mij en heb nuttige tips meegekregen

  Bert

  Praktische tips meegekregen die snel op de werkvloer toe te passen zijn. Sommige onderdelen waren welkome oprfris onderdelen voor mijzelf. Opleider gaf ook veel ruimte om eigen ervaringen te delen & er was voldoende ruimte om vragen te stellen of om tips te vragen.

  Marieke