fbpx

Sandra
Learning Developer

Over Sandra

Tijdens haar studie psychologie besloot Sandra al snel dat ze niet als therapeut, maar als HR-adviseur aan de slag wilde. Dit heeft zij vervolgens een aantal jaar gedaan. Gedreven door passie voor de ontwikkeling van mensen, bleek de overstap naar een rol als Training & Development Manager een hele goede zet. Na vele jaren in een corporate omgeving rond gelopen te hebben, heeft Sandra de keuze gemaakt om een inhoudelijke verdiepingsslag te gaan maken als Learning Developer bij Jobtraining.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Volwassenen zijn een kritisch publiek als het aankomt op leren. Tijd die ze in een training stoppen, kunnen ze niet besteden aan hun werk, gezin of andere zaken die hun focus hebben. Deze kostbare tijd zo efficiënt en succesvol mogelijk gebruiken, daar maak ik mij graag hard voor! Bij Jobtraining kan ik mij hier volledig op storten, binnen een fijn team van enthousiaste collega’s.

Wat is jouw grootste talent?

Ik sta open in het leven. Dit brengt mij vaak leuke ontmoetingen en kansen. Ik hou niet van klagen. Zodra ik merk dat ik dat toch ga doen, gooi ik het roer om!

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?

Het roer om.

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?

Ik ben vaak verhuisd in mijn leven. Ik vind makkelijk ergens mijn plek. Leeuwarden, Groningen, Kampen, Utrecht, Enschede, Eindhoven…ik heb er allemaal gewoond. Momenteel in Amstelveen. In deze omgeving voel ik mij (tot op heden!) het meeste op mijn plek.