SLIM regeling –  geld beschikbaar voor jouw organisatie

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al verder op jouw pad bent, je bent nooit uitgeleerd. Hoe ga jij bijvoorbeeld om met werkdruk? Hoe overtuig jij anderen? Beschik jij over de vaardigheden om positieve veranderingen in gang te zetten? En heb je de mindset om met tegenslag om te gaan? Wij vinden dat iedere professional de mogelijkheid zou moeten hebben zich te ontwikkelen, helaas zien wij dat dit nog steeds vooral bij grote corporate organisaties het geval is. Voor medewerkers binnen MKB bedrijven is vaak minder budget beschikbaar.  

Je bent nooit uitgeleerd!

Goed nieuws

Het kabinet heeft €48 miljoen subsidie vrijgemaakt voor MKB bedrijven om te investeren in leren en ontwikkelen. Dit noemt het kabinet de SLIM regeling. SLIM staat voor Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB ondernemingen. Ben jij manager of L&D professional en werkzaam in het MKB? Vanaf begin september 2020 kan iedere MKB onderneming een subsidieaanvraag doen. En voor iedere professional werkzaam in het MKB die graag een training wil volgen; breng deze subsidie binnen jouw organisatie onder de aandacht. Wij helpen je vast op weghier vind je meer informatie. 

Voor wie is de SLIM regeling?

De SLIM-regeling is bedoeld voor het gehele mkb. Daarnaast komen werkgevers uit het grootbedrijf in de sectoren landbouw, horeca en recreatie ook in aanmerking.

De SLIM-subsidie bestaat uit twee verschillende subsidiemogelijkheden: een mogelijkheid voor individuele aanvragers en een mogelijkheid voor samenwerkingsverbanden.

Voor individuele subsidieaanvragers is de maximale subsidiehoogte € 24.999,-. Het kleinbedrijf kan 80% subsidie ontvangen, het overige mkb 60%. Om voor het maximale subsidiebedrag in aanmerking te komen, moeten de totale kosten van een project € 31.250,- (kleinbedrijf) of € 41.667,- (overig) zijn.

Direct contact over de SLIM regeling

Zorg dat je er op tijd bij bent, wij helpen je graag!