Skip to main content

Wat doe je met feedback? Hoe kun je verbeterpunten in de praktijk brengen en je kwaliteiten meer inzetten? Dit is een simpel stappenplan om ontvangen feedback in de praktijk te brengen. Het maakt feedback laagdrempelig en leuk en nodigt uit om gelijk tot actie over te gaan. Je beantwoordt onderstaande vragen in een tabel:

Exploiteren: Hoe kan ik deze kwaliteit gebruiken om mijn productiviteit of tevredenheid te verhogen? Hoe kan ik deze kwaliteit gebruiken om anderen te helpen?
Uitbreiden: Hoe kan ik deze nieuw ontdekte kwaliteit gebruiken? Welke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat je deze kwaliteit nog niet kende/ bent vergeten?
Verkennen: Als ik mij op deze punten verbeter, hoe zal dat mijn werk, relaties en leven veranderen? Welke acties heb je al genomen om de punten te verbeteren?
Blootstellen: Welke hulp heb ik nodig om aan de slag te gaan met deze verbeterpunten? Welke kleine, haalbare aanpassingen kan ik maken op korte termijn?

Heb je hier vragen over? Bel Jobtraining op 0204230603 of mail ons.