fbpx

Suzanne
Learning Developer

Over Suzanne
Suzanne studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie in Groningen en Amsterdam en is specialist op het gebied van geluk en leren. Als Learning Developer ontwikkelt zij voor Jobtraining innovatieve trainingsprogramma’s die het werkgeluk van deelnemers vergroten. Ze is een actiegerichte optimist die altijd ruimte ziet voor groei en verbetering. 

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik vind het heerlijk om kennis vanuit de wetenschap te vertalen naar de praktijk. We weten zoveel over gelukkig en succesvol leven en ik probeer die kennis zo goed mogelijk om te zetten in ervaringen. Want mensen leren door te doen. Daarnaast focus ik me altijd graag op wat er al is en dat sluit volledig aan op de optimistische visie van Jobtraining: plezier werkt. Door meer te doen van waar je goed in bent en wat je leuk vindt word je succesvoller en gelukkiger. 

Wat is jouw grootste talent?
Mijn inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid. Ik verbreed graag mijn horizon en kan goed inschatten of achterhalen wat wel en niet werkt om een doel te behalen. 

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Geluk zit in een klein hoekje. 

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik kook graag en heb samen met mijn vriend een huiskamerrestaurant waar we een avond per maand onze grote eettafel dekken voor een driegangendiner.

nl_NL
en_GB nl_NL