fbpx

Thijs
LearningConsultant

Over Thijs
Thijs studeerde Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam. Een multidisciplinaire studie om de dynamiek binnen organisaties te kunnen doorgronden. Met zijn specialisatie advies & verandering weet Thijs veel van verandermanagement en (nieuwe) ontwikkelmogelijkheden binnen organisaties. Deze kennis combineert hij graag om mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik merk dat ik graag werk in een competitieve omgeving waarbij ik daadwerkelijk van toegevoegde waarde en betekenisvol kan zijn binnen organisaties. Daarnaast vind ik het leuk om actief een rol te spelen in een organisatie die zo snel groeit als Jobtraining. Succesvol zijn en toch een hoop plezier met elkaar beleven.

Wat is jouw grootste talent?
Ik neem nooit genoegen met middelmaat. Met een hele hoop enthousiasme en een gezonde dosis humor gebruik ik mijn perfectionisme om mezelf, maar zeker ook anderen te prikkelen tot buitengewone prestaties.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
‘It’s hard to beat a person who never gives up’

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Als voormalig buitenspeler op de voetbalvelden werd ik vaak vergeleken met een bekend motormerk. Omdat ik nu eenmaal heel hard kan rennen. Tegenstrijdige is dat ik graag stil sta om iemand beter te leren kennen. Neem dus gerust contact op!

nl_NL
en_GB nl_NL