This is how we meet

Verbeter de effectiviteit en snelheid van jouw meetings

Vergaderingen staan voor veel mensen in de frustratie top 5. Vaak lopen ze ongestructureerd, lopen ze uit en leveren ze te weinig op. Ontdek hoe je een meeting efficiënt, effectief en leuk maakt; het recept tegen ‘vergaderitus’. Leer hoe alle deelnemers een positieve bijdrage kunnen leveren op een manier die bij hen past en zorg voor een slimme vergaderstructuur met duidelijke agenda en actielijst. Zo vergroot je het resultaat en het plezier.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

This is how we meet Training

Verbeter de effectiviteit en snelheid van jouw meetings

Vergaderingen staan voor veel mensen in de frustratie top 5. Vaak verlopen ze ongestructureerd, lopen ze uit en leveren ze te weinig op. Terwijl de momenten dat we elkaar offline zien en spreken juist zo belangrijk zijn in deze tijd.

In deze training ontdek je hoe je een meeting efficiënt, effectief en leuk maakt; het recept tegen ‘vergaderitus’. Je leert hoe alle deelnemers een positieve bijdrage aan een vergadering kunnen leveren op een manier die bij hen past. Met praktische technieken versnel je samen het tempo in een vergadering en vergroot je het resultaat en plezier. Zo krijg je minder meetings met meer effect.

Wat kun je na deze training?

 • Je weet hoe je meetings effectief en plezierig maakt
 • Je communiceert doelgericht en op het juiste niveau: inhoud, proces, relatie
 • Je gebruikt een slimme vergaderstructuur met duidelijke agenda en actielijst
 • Je kunt op een respectvolle manier onderbreken
 • Je bent alert op vergadervalkuilen en weet hiermee om te gaan

Wat kun je van deze training verwachten?

WHY

Deze training start met de Why van effectief vergaderen; waarom wil jij de huidige ‘vergadercultuur’ doorbreken? Wat zijn de uitdagingen waar je mee te maken krijgt in jouw meetings?

DE IDEALE MEETING

Met jouw collega’s ga je groot denken; hoe ziet jullie ideale meeting eruit? Je oefent alternatieve vergadervormen, ontdekt het geheim van Google meetings en leert vergadervalkuilen vermijden.

DE PRAKTIJK

Je krijgt concrete handvatten voor jouw vergaderpraktijk zoals de Vergaderboom (wanneer je vergaderingen moet inplannen of juist cancelen). Je maakt concrete afspraken met jouw team voor jullie meetings.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.