fbpx

Toon
Marketeer

Over Toon

Toon begon in 2011 aan de studie Interieur Architectuur op de kunstacademie in Zwolle. Een plek waar hij zijn creativiteit kon ontplooien en benutten. Volgens hem de meest belangrijke vaardigheid waarover mensen beschikken. Echter miste hij de commerciële drive binnen deze studie en daarom besloot hij na drie jaar om Communicatie te gaan studeren. Hier ontwikkelde hij een liefde voor het marketing vak. Volgens hem het mooiste vak wat er is. In 2018 studeerde hij af en hij is direct na zijn studie aan de slag gegaan bij Jobtraining.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Dat ik binnen een enorm gedreven en gezellig team de ruimte krijg om ideeën te bedenken, te initiëren en ze ook echt uit te voeren. In mijn werk wil ik graag het gezicht en het verhaal van Jobtraining op een inspirerende en verrassende manier naar buiten brengen en de verbinding zoeken met onze doelgroep en de mensen met wie wij samenwerken. Dit is dan ook hetgeen wat mij drijft in mijn werk en wat ik enorm leuk vind om te doen.

Wat is jouw grootste talent als marketeer?

Ik zie het als mijn grootste talent dat ik als een spons input, indrukken en informatie in mij opzuig, deze omzet in ideeën en vervolgens in staat ben om deze ideeën om te zetten in concrete acties.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?

Toont zichzelf

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?

Ik hou heel van schilderen en schilderkunst. Een hele fijne manier en plek om mijn geest te ontspannen en inspiratie te vinden.

nl_NL
en_GB nl_NL