Janine
Trainer

Over Janine
Janine is opgeleid als psycholoog-trainer aan het Social Skills Lab van de Universiteit van Amsterdam. Als trainer heeft zij zich als doel gesteld mensen te helpen zichzelf beter te leren kennen, te ontdekken wat hen drijft en waar zij plezier uit halen. Kernwoorden zijn voor haar aandacht, oprechte interesse en humor.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Het leukst aan mijn werk vind ik het zien openbloeien en groeien van mensen. Ik ben altijd blij met mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Daarmee geven ze mij, de andere trainees en zichzelf een kijkje in wat hen beweegt, waar we vervolgens allemaal van kunnen leren.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mijn inlevingsvermogen is mijn grootste talent. Het komt voort uit mijn nieuwsgierigheid naar de beweegredenen en gevoelswereld van de mensen waar ik mee in contact kom. Voor mij is het inzicht in anderen heel waardevol, vooral om hen daarmee te kunnen helpen inzicht te krijgen in zichzelf.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Een open hart

Kun je ons iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik presenteer in mijn vrije tijd pubquizen. Mijn fascinatie voor nutteloze feitjes, het herkennen van liedjes en het entertainen van mensen kan ik daarin helemaal kwijt!

0

Your Cart