Vacatures

Accountmanager bij Jobtraining in Amsterdam (32/40 uur)

50% remote – Junior functie

Je hebt een passie; leren en ontwikkelen. Of je nu podcasts luistert, een boek leest of trainingen volgt, jij bent altijd bezig met het ontwikkelen van jouw soft skills. En je interesse in ontwikkeling reikt verder; je volgt nauw de ontwikkelingen op het gebied van Learning & Development. Hierdoor ben je goed op de hoogte en kun je kwaliteit leveren aan onze klanten. 

Als Accountmanager maak jij een match tussen de klantvraag, onze leeroplossing en de trainers. Wijken de wensen van de klant af, geen probleem! Door jouw klachtgerichte en flexibele houding kun jij je gemakkelijk aanpassen en snel schakelen. Ondernemend, daadkrachtig en commercieel, zo zien wij onze nieuwe collega graag! Je gaat op kansen af en wordt blij van dingen voor elkaar krijgen. Je bent iemand die de behoefte van een klant concreet in tips en advies kan vertalen. En met je verantwoordelijkheidsgevoel zit het wel goed, mensen kunnen van jou op aan. Jij managet een ontwikkeltraject van begin tot eind: van intakegesprek, offerte maken, afstemming met de learning developer, afstemming met de klant en trainers tot evaluatie.

WERKEN OP HET MOOISTE PLEKJE VAN AMSTERDAM
Ga je aan de slag als Accountmanager bij Jobtraining? Dan kom je samen te werken met een enthousiast en betrokken team op een van de mooiste plekjes van Amsterdam (dicht bij het Centraal Station) aan de gracht. En successen? Die vieren wij graag met jou. De (alcoholvrije) champagne ligt altijd koud!

WAAROM JIJ BIJ ONS WILT WERKEN

 • Een fulltime baan van 32-40 uur per week
 • Salarisrichtlijn: € 2.600 bruto per maand (o.b.v. fulltime) & een reiskostenvergoeding 
 • Remote working
 • Pensioenopbouw bij Brand New Day
 • Bonusregeling
 • Je mag zelf deelnemen aan Hello New You trainingen 
 • Geen overwerk
 • 4 teamuitjes per jaar
 • Opleidingsbudget van € 1.000,-
 • Jaarlijkse trainersdag
 • Jaarlijkse kerstborrel

JOBTRAINING

Wij zijn Jobtraining en wij verzorgen (virtuele) trainingen in soft & future skills. Deze trainingen worden ingezet als leeraanbod op bedrijfsacademies, als open rooster leeraanbod en als antwoord op een specifieke ontwikkelvraag. Ook verzorgen wij vanuit deze thema’s programma’s op maat om talenten, professionals en leiders te laten groeien en uitblinken in hun rol en als mens. 

Wij zijn gevestigd aan het Singel in Amsterdam waar we werken met ons kantoorteam van 12 personen. Een club enthousiaste, betrokken mensen. We werken samen met 40 trainers en acteurs die de trainingen uitvoeren. Wij zijn preferred supplier van o.a. ABN AMRO, KPN, PwC, Rabobank, Rituals, Ahold Delhaize, Sweco, Menzis. 

VISIE: ONE LIFE. OWN IT. 

Het leven is geen generale repetitie. Dus pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Dit doe je door jezelf te blijven ontwikkelen, want alleen dan kun je kansen pakken in een snel veranderende wereld. Wij maken leren leuk. Wij bieden soft skill trainingen aan in combinatie met challenges, kleine opdrachten die direct gedragsverandering in gang zetten.  

ENTHOUSIAST?

Leuk! Wij kijken uit naar je reactie. Stuur voor 26 maart je cv naar: werken@jobtraining.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Marjan Esser op telefoonnummer 020-4230603.

Wij zijn als team altijd aan het leren, daarom hechten wij in ons team ook grote waarde aan verschillende perspectieven. Wij zoeken naar cultural adds: mensen die nieuw perspectief bieden, vanuit ervaring, culturele achtergrond, leeftijd, gender etc. In ons team wordt iedereen gehoord en betrokken, dit zorgt voor creativiteit, een plezierige werksfeer en groei. Wij zijn ons bewust dat er in het proces van werving en selectie biassen zijn en we nodigen om die reden graag mensen uit die een nieuw perspectief bieden. Wij hanteren objectieve procedures.