fbpx

Vacature Online Marketeer

Ben jij creatief en gespecialiseerd in online marketing en content creatie? Ben jij sterk in social media, vormgeving en schrijf je gemakkelijk en boeiend? Ben je oplossingsgericht, analytisch en kun je snel schakelen? Dan zijn we op zoek naar jou, onze nieuwe online marketeer.

Wat ga je doen?

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en implementatie van onze marketingstrategie die erop gericht is nog meer mensen te bereiken met onze trainingen. Dit betekent dat je proactief ideeën oppert en zelfstanding aan de slag gaat met:  

  • SEO, onderhoud en optimalisatie van de website
  • Copywriting: bedenken en schrijven van content voor social media kanalen, promotie materiaal en onze website
  • Advertising campagnes (Adwords, LinkedIn, Facebook & Instagram)
  • E-mail marketing
  • Vormgeving: huisstijl door kunnen voeren in communicatie
  • Verzamelen en verwerken van website statistieken en feedback klanten
  • Bijhouden en delen van relevante marktontwikkelingen

Wat bieden wij?

  • Een leeromgeving waarin werkplezier en persoonlijke ontwikkeling voorop staan
  • Een mooie werkspot aan de gracht in Amsterdam op 8 minuten lopen van Centraal station;
  • Werken in een team van 10 friends at work

Jouw profiel

Jij bent een zelfstandige online marketeer die energie krijgt van werken in een commerciële organisatie. Na het afronden van jouw HBO- of WO-opleiding (marketing/communicatie, online of digital marketing) heb je werkervaring opgedaan in een marketin/communicatie functie.

Je hebt kennis op het gebied van SEO, SEA, Social Advertising en Analytics. Daarnaast ben je gewend aan een projectmatige manier van werken. Communiceren en je verhaal onderbouwen gaat je makkelijk af en je voelt je prettig in een zelfstandige rol (maar wel in samenwerking met je leuke collega’s).

Wie zijn wij?

Trainingsbureau Jobtraining is gevestigd aan het Singel in Amsterdam, dichtbij het Centraal station. Met een team van 10 Learning professionals op kantoor en 40 trainers in het veld, werken wij samen aan het vergroten van het werkgeluk in Nederland.

Visie & missie

Wij zijn ervan overtuigd dat plezier werkt. Werkgeluk is bepalend voor succes en ontstaat door competentie, onderlinge verbinding en autonomie. Met alles dat wij doen, dragen we hieraan bij. Wij willen het werkgeluk van mensen vergroten door hen te ondersteunen in hun ontwikkeling, het verbinden met elkaar en het pakken van eigen verantwoordelijkheid.

Wat wij doen

Wij verzorgen learning tracks in soft en future skills. Een learning track bestaat uit een training, onze digitale leertool Challenges en een kick-forward sessie. Zowel open inschrijving als incompany. Onze learning tracks worden los ingezet of als bouwstenen van een leiderschapsontwikkeltraject, een traineeship of onboarding. 

Enthousiast?

Bel of mail met Yannick Rentier

(020) 423 06 03

yannickrentier@jobtraining.nl

 
nl_NL
en_GB nl_NL