Vacature Projectmanager – (28-32 uur)


HELLO NEW YOU!

Je bent een enthousiaste aanpakker met een sterk organisatietalent. Je bent ondersteunend en servicegericht. Je bent proactief, zorgvuldig en commercieel, met een scherp oog voor detail. Je bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en staat zelf ook open om te leren.  
 
Als projectmedewerker help je bij het organiseren van onze trainingen, heb je contact met deelnemers van de Open Inschrijving trainingen en ontzorg je de Learning Consultants. 


FUNCTIEPROFIEL PROJECTMANAGER

Je bent verantwoordelijk voor alle organisatorische werkzaamheden van een trainingsproject;

 • Planning en inroosteren trainers
 • Contact met onze klanten over planning, locatie, materiaal
 • Verzorgen trainingsmateriaal
 • Versturen van online uitnodigingen
 • Invoer projectgegevens in ons CRM-systeem
 • Facturatie

Je bent verantwoordelijk voor het contact met onze deelnemers van onze open inschrijving trainingen en de verwerking hiervan in ons CRM-systeem

 • Je beantwoordt vragen telefonisch en per e-mail
 • Je reageert op verzoeken van de deelnemers
 • Je overtuigt geïnteresseerden om een training bij ons te volgen

Je ondersteunt bij de organisatie van onze trainersdagen en relatie events

Je bent verantwoordelijk voor het officemanagement

COMPETENTIES
Servicegerichtheid  – Nauwkeurigheid – Organisatietalent – Kwaliteitsgerichtheid –  Proactief – Commercieel.

FUNCTIE-EISEN

 • Afgeronde MBO opleiding (project management – secretarieel/administratief – PA – evenementen – hotelschool)
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

WIE WIJ ZIJN
Trainingsbureau Jobtraining is gevestigd aan het Singel in Amsterdam, dicht bij het Centraal station. Wij werken in een team van 7 Learning professionals op kantoor (op dit moment virtueel) en 40 trainers in het veld

WAT WIJ DOEN
Wij verzorgen learning tracks in soft en future skills. Een learning track bestaat uit virtuele trainingen in combinatie met Challenges (digitalen leertool). Challenges zijn opdrachten die je uitdagen om nieuwe skills te gaan oefenen in jouw werkpraktijk. Zowel open inschrijving als incompany. Onze learning tracks worden los ingezet of als bouwstenen van een groter ontwikkeltraject.

VISIE
One life. Own it.
Het leven is geen generale repetitie. Dus pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Wij helpen professionals hierbij. Door de vaardigheden te ontwikkelen om positieve veranderingen in gang te zetten. En de mindset te ontwikkelen die kan helpen bij tegenslag.

HOE WIJ WERKEN
We beginnen elke dag samen (online) en houden goed contact met elkaar gedurende de dag. We kunnen samen keihard werken, maar houden elkaar scherp op een goede werk-privé balans. In ons werk streven we naar focus en efficiëntie, de GRIP methode dient als leidraad voor onze agenda’s. Innovatie is een belangrijke pijler: we staan open voor kansen en verbeteringen van onze trainingenAls we op kantoor werken dan lunchen we gezamenlijk en we lopen samen rondjes over de gracht voor korte breaks. We investeren tijd en energie in persoonlijke ontwikkeling en teambuilding van ons eigen team.  

ADRES
Maak kennis met ons op: www.jobtraining.nl

Jobtraining
Singel 54
1015 AB Amsterdam

ENTHOUSIAST?
En voldoe je aan alle functie-eisen, stuur dan je motivatie en CV naar onze HR-afdeling, t.a.v. Esther Peperkamp: esther@hr-link.nl