Vacatures

Vacature Senior Accountmanager bij Jobtraining in Amsterdam (32/40 uur)

50% remote functie – Senior functie

Denken in kansen, dat is jouw tweede natuur. Weet jij na een klantgesprek precies wat de klant nodig heeft? En heb jij het antwoord op de Learning & Development vraagstukken van de klant? Ga dan aan de slag als Senior Accountmanager bij Jobtraining in Amsterdam.

Enthousiast, commercieel en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zo omschrijven wij onze nieuwe collega! Als Senior Accountmanager ben jij, simpel gezegd, verantwoordelijk voor de match tussen de klantvraag, onze leeroplossing en de trainers. Door je passie voor leren en ontwikkelen weet jij wat er speelt op de markt. Jij geeft de klant op strategisch niveau advies en stelt een (op maat) leeroplossing samen. Wil de klant van jouw plan afwijken? Geen probleem. Door jouw klachtgerichte en flexibele houding kun jij je gemakkelijk aanpassen en snel schakelen. In deze senior rol beheer jij onze grootste accounts. Naast bestaande accounts, ga je aan de slag met het vinden van nieuwe klanten. Aanbestedingen? Je eigen netwerk benaderen? Jij draait je hand er niet voor om. En met jouw ervaring in Accountmanagement, vind jij het leuk om jouw sales kennis over te dragen op junior collega’s. 

WERKEN OP HET MOOISTE PLEKJE VAN AMSTERDAM
Ga je aan de slag als Senior Accountmanager bij Jobtraining? Dan kom je samen te werken met een enthousiast en betrokken team op een van de mooiste plekjes van Amsterdam (dicht bij het Centraal Station) aan de gracht. En successen? Die vieren wij graag met jou. De (alcoholvrije) champagne ligt altijd koud!

WAAROM JIJ BIJ ONS WILT WERKEN

 • Een fulltime baan van 32-40 uur per week
 • Salarisrichtlijn: € 4.300 bruto per maand (o.b.v. fulltime) & een reiskostenvergoeding 
 • Remote working
 • Pensioenopbouw bij Brand New Day
 • Bonusregeling
 • Je mag zelf deelnemen aan Hello New You trainingen 
 • Geen overwerk
 • 4 teamuitjes per jaar
 • Opleidingsbudget van € 1.000,-
 • Jaarlijkse trainersdag
 • Jaarlijkse kerstborrel


JOBTRAINING

Wij zijn Jobtraining en wij verzorgen (virtuele) trainingen in soft & future skills. Deze trainingen worden ingezet als leeraanbod op bedrijfsacademies, als open rooster leeraanbod en als antwoord op een specifieke ontwikkelvraag. Ook verzorgen wij vanuit deze thema’s programma’s op maat om talenten, professionals en leiders te laten groeien en uitblinken in hun rol en als mens. 

Wij zijn gevestigd aan het Singel in Amsterdam waar we werken met ons kantoorteam van 12 personen. Een club enthousiaste, betrokken mensen. We werken samen met 40 trainers en acteurs die de trainingen uitvoeren. Wij zijn preferred supplier van o.a. ABN AMRO, KPN, PwC, Rabobank, Rituals, Ahold Delhaize, Sweco, Menzis. 

VISIE: ONE LIFE. OWN IT. 

Het leven is geen generale repetitie. Dus pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Dit doe je door jezelf te blijven ontwikkelen, want alleen dan kun je kansen pakken in een snel veranderende wereld. Wij maken leren leuk. Wij bieden soft skill trainingen aan in combinatie met challenges, kleine opdrachten die direct gedragsverandering in gang zetten.  

ENTHOUSIAST?

Leuk! Wij kijken uit naar je reactie. Stuur voor 26 maart je cv naar: werken@jobtraining.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Marjan Esser op telefoonnummer 020-4230603.

Wij zijn als team altijd aan het leren, daarom hechten wij in ons team ook grote waarde aan verschillende perspectieven. Wij zoeken naar cultural adds: mensen die nieuw perspectief bieden, vanuit ervaring, culturele achtergrond, leeftijd, gender etc. In ons team wordt iedereen gehoord en betrokken, dit zorgt voor creativiteit, een plezierige werksfeer en groei. Wij zijn ons bewust dat er in het proces van werving en selectie biassen zijn en we nodigen om die reden graag mensen uit die een nieuw perspectief bieden. Wij hanteren objectieve procedures.