Cases

26 sep 2014

Verbindingsfestival Openbaar Ministerie

/
Posted By
/
Comments0

Aanleiding
Het ressortsparket van het Openbaar Ministerie organiseert jaarlijks de Verbindingsdag. De afgelopen 2 jaar hebben wij de Verbindingsdagen ‘Lef om te veranderen’ en ‘De regie in handen’ verzorgd. Het doel van deze dagen was om medewerkers van verschillende locaties met elkaar te verbinden, kennis te laten delen en hen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook dit jaar stond dit doel voorop. In deze roerige tijden is het daarbij belangrijk dat medewerkers flexibel zijn, weten waar zij goed in zijn en zich zichtbaar weten te maken binnen de organisatie. Het overkoepelend thema van deze Verbindingsdag was daarom ‘Zet jezelf op de kaart’.

Omschrijving
Aan het eind van weer een geslaagde festivalzomer sluiten wij af met het Verbindingsfestival. Wij ontvingen de 280 medewerkers bij Roest. Een creatieve stadsoase, café en bar, stadsstrand en culturele vrijplaats. Voorafgaand aan het event werden de medewerkers uitgenodigd een online foto quiz te doen en op basis hiervan werd er voor iedereen een persoonlijke badge gemaakt. Tijdens de dag werden medewerkers met behulp van deze badge ingedeeld in groepen met dezelfde interesses. De kick off betrof een Blik op de toekomst verzorgd door key note speaker Jorus Everaerd, opgeleid in Silicon Valley. In break out sessies werd gebrainstormd over de kansen die technologische vooruitgang  biedt voor de eigen functiegroep. Tijdens de middag waren er diverse vrije activiteiten buiten en in de loods: Van smartlappen zingen met Bob Fosko tot een LinkedIn fotoshoot. Van volleyballen op het strand tot een Mini workshop cabaret. Van een werkplezier coach tot workshop Bodylanguage.

 

* Super dag. Veel ruimte voor onderlinge binding, ook vestiging overschrijdend!

* Ik ben zeer te spreken over de verbindingsdag. Het was een mooie combinatie van nadenken over je werk en ontspanning. De locatie was prachtig, de koffie lekker, een interessante gids in de rondvaartboot en het weer werkte natuurlijk goed mee.

* Het was een heel goed georganiseerde dag! Het was duidelijk dat jullie echt aandacht hadden besteed aan een goede variatie aan activiteiten, het evenwicht tussen de verschillende soorten activiteiten was ook goed.

* Ik heb het als zeer ontspannen en leuk ervaren. Wat is blijven hangen is de superlocatie (paste goed bij het doel van deze dag), de matches (creatief!!), presentatie over ‘blik in de toekomst’, de rondvaarttrip en de workshops.

Medewerkers Openbaar Ministerie
0

Your Cart