fbpx

Yannick
Projectmanager

Over Yannick

Yannick is een sportieve optimistische duizendpoot, opgegroeid in Hilversum en op zijn 19e verhuisd naar Amsterdam. Nadat hij jaren in de sales heeft gewerkt, cameraman is geweest, veel cocktails heeft geserveerd en festivals heeft geproduceerd, heeft hij de afgelopen jaren een passie ontwikkeld voor het begeleiden en helpen van anderen. Hij is hiermee begonnen bij zijn vorige baan, waar hij meehielp met het in elkaar zetten van een learning traject voor afgestudeerde jongeren. Nu gaat hij dit verder ontwikkelen bij Jobtraining.

Een stille droom van Yannick is om later kinderen te helpen in het overkomen van hun problemen met ADHD of andere gedragsproblemen. Daarnaast is hij altijd geïnteresseerd geweest in de creatieve en innovatieve industrie, hier mag je hem dan ook altijd voor bellen!

Wat vind jij het leukste aan je werk?

De combinatie van mijn kracht en ambitie. Ik hou van organiseren en projectmatig werken, lijstjes wegwerken en alles regelen. Daarnaast kan ik hier veel leren over persoonlijke ontwikkeling, coaching en training; een doel wat ik voor ogen heb:)

Wat is jouw grootste talent als projectmanager?

Ik kan mensen goed meenemen in mijn enthousiasme en heb door mijn eindeloze energie altijd tijd en ruimte voor anderen. Ik level graag met mensen om mij heen en bouw daardoor sterke (langdurige) relaties op.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?

Gestructureerde ADHD’er

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?

Uhm.. Ik heb een vliegtuig geland, organiseer mijn eigen festival en ik heb op mijn 15e met mijn familie meegedaan aan het TV programma Groeten uit de Rimboe.

nl_NL
en_GB nl_NL