Feedforward

Versnel je groei door feedforward geven en ontvangen

Bij feedback bekijk je op een positieve manier hoe dingen in de toekomst nog beter kunnen. Je helpt elkaar vooruit in je ontwikkeling en werk. Feedback kan daarom beter feedforward heten. Het is een cadeautje.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Verbeter de werksfeer en boost de kwaliteit van werk

Versnel je groei door feedforward geven en ontvangen

Feedback is meer dan alleen aanspreken op gedrag. Bij feedback bekijk je op een positieve manier hoe dingen in de toekomst nog beter kunnen. Je helpt elkaar vooruit in je ontwikkeling en werk. Feedback kan daarom beter feedforward heten. Het is een cadeautje.

Feedback is een tool om van elkaar te leren, je ontwikkeling te versnellen, de werksfeer te verbeteren en de kwaliteit van je werk te boosten. Wij geloven dat een open cultuur is bereikt wanneer feedback geven en ontvangen een alledaagse activiteit is. Om dit te realiseren maken wij feedback laagdrempelig en leuk.

Wat kun je na deze Feedback Training?

 • Je hebt ervaren dat feedback laagdrempelig en leuk kan zijn
 • Je ziet feedback als middel voor persoonlijke groei en werkplezier en kent jouw motivatie voor het aanmoedigen van een feedback-cultuur
 • Je kent de basisvaardigheden om feedback te geven en te ontvangen en hebt hier samen met een acteur mee geoefend
 • Je hebt je inzicht vergroot in jouw manier van communiceren en je gaat professioneler om met lastige situaties in de communicatie

Wat kun je van deze training verwachten?

MINDSET

Je start met een speelse oefening waarin je inzicht krijgt in jouw manier van feedback geven en ontvangen. Je brengt jouw drempels voor feedback in kaart en ziet hoe de organisatiecultuur hierop van invloed is. Je ontdekt wat feedback je kan opleveren. Samen denk je na over de ideale feedforward cultuur waarin je mag experimenteren en fouten mag maken.

CONCREET STAPPENPLAN

Je gaat aan de slag met een concreet stappenplan die je helpt om Feedforward te geven. Wat zijn de voorwaarden voor een goed feedforward gesprek? Je maakt kennis met de Lencioni piramide en ontdekt het belang van vertrouwen als basis voor feedback.

JOUW PRAKTIJK

Je oefent feedforward gesprekken samen met een professioneel trainingsacteur. Je past de tips toe op situaties uit jouw eigen werk.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training