fbpx

Incompany

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Incompany training? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Wij ontwikkelingen incompany leeroplossingen vanuit onderstaande thema’s

 

Verandering

Elke keer als we iets nieuws doen, maken onze hersenen nieuwe ‘vertakkingen’ aan. Dat is de manier waarop we slimmer worden, ons ontwikkelen. Elke verandering in ons leven biedt dus een kans voor groei. Dit geldt ook voor een organisatieverandering.

 

Klap op je kop

‘A new world is only a new mind’, maar om anders naar dingen te kunnen kijken hebben we soms een klap op onze kop nodig. Dit zorgt ervoor dat we echt vrij kunnen denken en tot nieuwe creatieve ideeën en oplossingen kunnen komen.

 

Leiderschap

Leiderschap begint bij de vraag ‘waarom doe ik wat ik doe?’ Als manager sta je voor jouw persoonlijke visie en inspireer je zo je medewerkers. Je helpt ze om hun talenten te ontdekken. Je zet dit talent in om het doel van de organisatie te bereiken.

 

Samenwerking

Misschien is dit wel de kern van het succes van een organisatie: de interactie tussen mensen. Mensen inspireren, corrigeren en leren van elkaar. Daarom zoeken we elkaar al eeuwenlang op. Maar met elkaar aan een bureau zitten maakt ons nog geen team. Daarom zoeken wij actief de verbinding op.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Het menselijk brein blijft ons leven lang leergierig. Dat maakt persoonlijke ontwikkeling zo leuk en effectief. Het maakt ons niet alleen succesvol in ons werk maar zorgt er ook voor dat we als mens blijven groeien.

nl_NL
en_GB nl_NL