Coaching skills niveau 1

Coaching skills niveau 1

Leer coachend begeleiden op de werkvloer

Maak het begeleiden van je collega’s op een coachende manier onderdeel van je dagelijks werk. Leer verschillende coaching tools waar je direct mee aan de slag kunt.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Coaching skills niveau 1 training

Leer hoe je anderen coachend kunt begeleiden en ontwikkelen in je werk

Je wilt anderen begeleiden in hun ontwikkeling en positieve gedragsverandering stimuleren. Deze training heeft een persoonlijke aanpak waarin je praktische coachingvaardigheden leert om collegas uit te dagen, te motiveren en te ondersteunen op de werkvloer. Deze training maakt je bewust hoe jij anderen op een meer coachende manier kunt benaderen door o.a. de juiste vragen te stellen. Zo stimuleer je een oplossingsgerichte mindset bij de ander, communiceer je helderder en vergroot je je empathisch vermogen.

Wat kun je na deze Coaching skills niveau 1 training?

 • Je bent je bewust van jouw authentieke aanpak en kracht als coach
 • Je weet hoe je eventuele uitdagingen of pijnpunten bij de ander kunt opsporen om vervolgens de ander te begeleiden in het opstellen van een actieplan
 • Je stelt vragen die de ander helpen om zelf antwoorden te vinden
 • Je leeft je in, daagt uit, inspireert en motiveert tot verandering

Wat kun je van deze training verwachten?

In deze training leer je hoe je collega’s coachend kunt begeleiden. Je leert praktische coaching-vaardigheden en gaat deze direct toepassen door een lastige situatie van de werkvloer te oefenen met een trainersacteur. Op deze manier ga je leren door te doen. 

WIE BEN JIJ?

Je leert de growth mindset te activeren en te gebruiken bij het coachen van je collega’s en/of team. Jezelf neerzetten als rolmodel (‘lead by example’) zorgt ervoor dat je je kwetsbaar durft op te stellen, je waardering uitspreekt en constructieve feedback geeft.  

PRAKTISCHE SKILLS

Je leert coachingstechnieken die je direct op de werkvloer kunt inzetten. De ‘toolbox’ die wij jou aanbieden geeft je een basis om vervolgens op jouw eigen, empathische manier anderen te coachen zonder oordeel.

PRAKTISCHE CASES OEFENEN

Wij geloven in leren door te doen. Tijdens deze training ga je aan de slag met een professioneel trainingsacteur en oefen je een lastige situatie uit jouw werkpraktijk. Er is ruimte om fouten te maken en daarvan (samen) te leren.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.





  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training