Skip to main content

Wij houden je graag op de hoogte van hoe we bij Jobtraining omgaan met de huidige intelligente lockdown. Wij werken natuurlijk in lijn met alle overheidsmaatregelen. Dit betekent voor onze dienstverlening:

Klassikale trainingen

Tot 1 juni vinden er geen klassikale trainingen plaats. Wij brengen deelnemers en opdrachtgevers op de hoogte wanneer er weer klassikale trainingen plaatsvinden.

Online learning track: samen leren in een virtual classroom

Uitdagingen bieden ook de mogelijkheid om met nieuwe oplossingen te komen. Wij begrijpen dat het vervelend is dat je geen training kan volgen, terwijl je misschien juist nu behoefte hebt aan ondersteuning in vaardigheden die nodig zijn in de huidige situatie.

Jobtraining heeft daarom een aanbod van online learning tracks. Zo kun jij je toch ontwikkelen, gewoon vanuit huis. Het programma bestaat uit:

  • Online trainingsmodule 1 (3 uur, in virtual classroom)
  • Online coaching (30 min)
  • Challenges: aan de slag met kleine opdrachten, die je gewoon thuis kunt doen (6 weken)
  • Online trainingsmodule 2 (3 uur, in virtual classroom)

Meer informatie over onze online learning tracks vind je hier, of neem contact op met ons via: 020-4230603 of info@jobtraining.nl

Indien nodig passen wij onze dienstverlening verder aan. Deze aanpassingen worden direct gecommuniceerd naar al onze opdrachtgevers, deelnemers en trainers. 

Vragen naar aanleiding van deze informatie? Bel of mail ons gerust: 

Jobtraining

020-4230603

info@jobtraining.nl