Jobtraining Corona Ready

 

Onze maatregelen – online learning track als alternatief voor classroom trainingen

Als relatie van Jobtraining brengen we je graag op de hoogte van de maatregelen die Jobtraining neemt met betrekking tot het coronavirus. Jobtraining volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent voor onze dienstverlening:

Open inschrijving trainingen

Tot 6 april vinden er geen klassikale open inschrijving trainingen plaats. Wel worden er online trainingen georganiseerd. Wij brengen deelnemers en opdrachtgevers op de hoogte wanneer er weer klassikale trainingen plaatsvinden.

Incompany trainingen

Of geplande incompany trainingen doorgaan, wordt besloten in overleg met de opdrachtgever.  Jobtraining biedt de mogelijkheid om incompany trainingen tot twee weken voor de invoeringsdatum kosteloos te annuleren of opnieuw in te plannen. Daarnaast biedt Jobtraining ook de mogelijkheid om classroom trainingen kosteloos te vervangen door een online learning track. Lees daarover hieronder meer of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 020-4230603

Alternatief voor classroom training: de online learning track
Uitdagingen bieden ook de mogelijkheid om met nieuwe oplossingen te komen. Wij begrijpen dat het vervelend is dat je nu geen training kan volgen, terwijl je misschien juist nu de tijd ervoor hebt. 

Jobtraining lanceert daarom de online learning track. Zo kun jij je toch ontwikkelen, gewoon vanuit huis. Het programma bestaat uit:

  • Webinar trainingsmodule 1 (2 uur)
  • Online coaching (30 min)
  • Challenges: aan de slag met kleine opdrachten, die je gewoon thuis kunt doen (6 weken)
  • Webinar trainingsmodule 2 (1,5 uur)

Voor meer informatie over deze online learning track, neem dan contact op met ons via: 020-4230603 of info@jobtraining.nl

Indien nodig passen wij onze dienstverlening verder aan. Deze aanpassingen worden direct gecommuniceerd naar al onze opdrachtgevers, deelnemers en trainers. De adviezen van het RIVM kunnen aangepast worden. Daarom vragen we je om jezelf op de hoogte te houden van de laatste informatie van het RIVM en de adviezen op te volgen. 

Vragen naar aanleiding van deze informatie? Bel of mail ons gerust: 

Jobtraining

020-4230603

info@jobtraining.nl

Leave a Reply